2012. január 28. 17:50 - PCVeterán

Az én zeném - Theo

Theot szerintem elég sokan ismerik. (na meg a blogját) Elég tevékeny blogger, játékbemutatós és focirajongó. De mi a helyzet a zenéivel?

Theo's blog

 

1. Mi a kedvenc zenei stílusod, műfajod?
Először is, örülök, hogy meghívtál a rovatba. Másodszorra pedig, a kérdésre válaszolva, igazi mindenevő vagyok. A szívemhez legközelebb a rockzene, illetve annak az alfajai állnak, de nem vetem meg a metalt, a rappet és bizonyos mértékben, a jobban hangszerelt pop számokat sem.

2. Legkedveltebb együttes?
Nehéz ilyet mondani, mert elég tág a zenei paletta, amit hallgatok. Talán, a zenekar, ami a legközelebb áll a szívemhez az a Linkin Park, de szigorúan a 2007 előtti banda. A Minutes to Midnight óta nem igazán tetszik a munkásságuk.

3. Voltál valaha élő koncerten?
Voltam és hál' égnek elég jó koncerteket sikerült kifogni. Abszolút kiemelkedő talán a Tankcsapda 2010-es decemberi kocnertje a Syma-ban. Az valami hihetetlen volt. Megérte ott lenni.

4. Régebben volt olyan "korszakod", amikor teljesen más zenéket hallgattál, mint most?
Volt egy időszak, még 12-13 éves koromban, amikor csak a rap zenére koncentráltam, mert épp az volt a "menő" és a baráti köröm is e felé tendált. Mióta sikerült abból a körből kiszakadnom, azóta magam alakítottam a zenei körömet és azóta vagyok mindenevő-rocker.

5. Kedvenc zeneszámod?
Ha nagyon muszáj mondani egy kiemelkedőt, az a Linkin Park - In The End c. száma lenne, de még rengeteg számot meg tudnék említeni, amiket bármikor meg tudom hallgatni.

BÓNUSZ: Mi a véleményed a "mai" zenéről? (Nyilván tudod mire gondolok)
Ha jobban odafigyel az ember, akkor akad gyöngyszemekre, de azok a dalok, amiket ma népszerűnek tartanak, illetve ma populáris zenének nevezünk, az elég gyenge. Nincs bennük sok vagy abszolút semmilyen potenciál, ami miatt évek múltán emlegetnénk őket.

Köszii

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pcveteran.blog.hu/api/trackback/id/tr773964055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása