2015. február 14. 00:00 - PCVeterán

Playstation All-Stars Battle Royale teszt

Kplaystation_allstars_battle_royale-2072275.jpgiadó: Sony Computer Entertainment

Fejlesztő: Superbot Entertainment
                  SCE Santa Monica Studio
                  Bluepoint Games (PS Vita) 

Kiadás éve: 2012

Platform: Playstation 3, Playstation Vita

Multiplayer: Van

A Playstation exkluzív címei nagyon erősre sikerültek az előző generációs játékkonzolon. Gondolok itt például az Uncharted re, a Killzonera vagy a Sly Cooperre. De vajon mi történne, ha ezeket a karaktereket összeeresztenénk egy arénába és harcba lendülnének egymással? A Playstation All-Stars Battle Royale megmutatja nekünk!

Tovább
1 komment
2015. január 31. 00:00 - PCVeterán

The Sims 2 Game Boy Advance teszt


z0068771.jpg

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: Griptonite Games

Kiadás éve: 2005

Platform: Game Boy Advance, Nintendo DS

 

 

A sims 2 anno nagy sikernek örvendett, nem is csoda, hogy az EA minél több pénzt szeretett volna kisajtolni a sorozatból, így hát megjelent a játék az elképzelhető összes platformra, így Gameboy Advance-re is. Azonban ez a játék merőben más, mint testvérei…

 

Tovább
Szólj hozzá!
2015. január 24. 15:12 - PCVeterán

Egy új remény...

Sziasztok!

Igen, megint itt vagyok, és a blogot újra megnyitom, hogy miért? Nos mivel az RPCJS újra megnyitott Back 2 Basics néven úgy gondolom, hogy nekem is erősítenem kell a hanyatló közösséget, így talán közösen tényleg visszatérhetünk a régi időkbe, ahol a videósok még igényes tartalmakat készítettek (tudom, aki ismeri a munkásságomat, az most be fog oltani). Tehát íme egy új remény... és egy új játékbemutató :)

Címkék: reborn
1 komment
2013. október 28. 12:48 - PCVeterán

A blog bezár...

Mint azt láthatjátok a blog igen csak inaktív lett mostanában, ezért mivel nem tudom normálisan csinálni abbahagyom. Hogy miért?

Még anno 3 éve elkezdtem paródiákat gyártani különböző videósokról. Ez, mivel sok embernek tetszett hamar a fő hobbimmá vált. Ahogy telt az idő leálltam a paródiákkal, elkezdtem játékbemutatókkal és minecrafttal foglalkozni. Körübelül másfél évig nagyon szerettem ezt csinálni, de mára annyi más hobbim lett, hogy az internetes világ háttérbe szorult nálam. Mivel nincs időm és erőm se ezzel foglalkozni így úgy döntöttem bezárom a blogot és abbahagyom a videózást. A blog nem fog megszűnni, csak nem fog frissülni tovább.

Szeretném megköszönni FroG-nak és Bial-nak a sok támogatást és segítséget

Viszlát!
PCVeterán

1 komment
2013. július 16. 11:02 - PCVeterán

Nyereményjáték lefújva

Sajnos a Baaad Movies Comics nyereményjátékát le kell fújnom, mivel nem volt túl sok érdeklődő. Mivel a nyereményjátékot akkor hirdettem meg, amikor a blogom látogatottsága a 0-át súrolta, ugyanis a Warzone bloggal foglalkoztam. Nyereményjáték lesz a jövőben, amikor kicsit több látogatottságom lesz. Az eddigi nevezők munkái a következő nyereményjátéknál automatikusan bent lesznek. Elnézést a kellemetlenségekért.

PCVeterán

2 komment
2013. július 12. 19:23 - PCVeterán

Motorstorm teszt

Motorstormcover.jpgSzeretnél határok nélkül száguldani? Akkor a motorstorm pont neked való!


A Motorstorm című játékot 2006-ban adta ki a Sony Computer Entertainment. Fejlesztője az Evolution Studios. A fejlesztő a régi WRC játékokról híres, illetve arról, hogy csak versenyzős játékokat ad ki. De mi is az a Motorstorm?

A játék egy kőkemény versenyjáték, ahol célunk az, hogy Kamionnal, Terepjáróval, Rally autóval, Buggyval, Motorral vagy Quaddal beérjünk a célba mindenen és mindenkin át. A játéknak története, mint az, nincsen. Versenyekkel nyerhetünk bizonyos jegyeket, amikkel folytathatjuk tovább karrierünket.

 

Tovább
Szólj hozzá!