2013. július 12. 19:23 - PCVeterán

Motorstorm teszt

Motorstormcover.jpgSzeretnél határok nélkül száguldani? Akkor a motorstorm pont neked való!


A Motorstorm című játékot 2006-ban adta ki a Sony Computer Entertainment. Fejlesztője az Evolution Studios. A fejlesztő a régi WRC játékokról híres, illetve arról, hogy csak versenyzős játékokat ad ki. De mi is az a Motorstorm?

A játék egy kőkemény versenyjáték, ahol célunk az, hogy Kamionnal, Terepjáróval, Rally autóval, Buggyval, Motorral vagy Quaddal beérjünk a célba mindenen és mindenkin át. A játéknak története, mint az, nincsen. Versenyekkel nyerhetünk bizonyos jegyeket, amikkel folytathatjuk tovább karrierünket.

 

MotorStorm1_000.jpg.jpg

A pályák változatosak, mivel az egész játék egy kanyonban játszódik a versenypálya mindig tele van hatalmas sziklákkal, szakadékokkal és ugratókkal. A játék iszonyúan látványos, ha egy nagyot ütközünk és a járművünk felrobban és egy látványos lassítás közben megnézhetjük ahogy szétesik. Itt térjünk ki a járművekre. A játékan rengeteg jármű szerepel. Mindegyik más és más. Például a kamion lassabb, mint a többi jármű, de viszont jobban bírja az ütközéseket, míg a motor kis ütközésnél is felrobbanhat. Ezen kívül minden járműnek van boostja, ez egy fajta nitro, amit ha túl sokat használunk felrobban a motor.

motorstorm-17445--motorstorm-wallpaper.jpg

A játék a kezdetektől fogva pörög. Állandóan küzdenünk kell, hogy nehogy nekimenjünk egy sziklának vagy belezuhanjunk egy szakadékba. A grafika nagyon szép, tényleg kitettek magukért a fejlesztők. A zene is nagyon ott van, változatos rockszámokat hallhatunk, a hangok pedig megadják a hangulatot.

Azért a játék nem hibátlan, főleg az idegesített, hogy a robbanások utáni lassítások eleinte nagyon látványosak, de kis idő múlva elég idegesítőkké váltak. Állandóan várom már, hogy mehessek vissza a játékba, de nem tehetem, mert néznem kell a lassítást.

Összegezve a Motrstorm egy nagyon szórakoztató játék, ami nem akar több lenni egy jó játéknál. Sajnos a multiplayerrel már nem lehet játszani, ugyanis 2012 januárjában lezárták a szervereket, de egyedül is el lehet vele szórakozni. Megér egy próbát!

20130703112547-motorstorm-screenshot-_4.jpg

Grafika: 7

Hangok: 8

Irányítás: 9

Játékélmény: 6

7/10

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcveteran.blog.hu/api/trackback/id/tr945402266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása